11 augusti 2010

Härlig förfrågan.


När jag var iväg och reste i helgen fick jag en förfrågan om att virka bröst. En märklig förfrågan kan tyckas men som engagerad i denna föreningen är inga frågor om bröst märkliga :-)
Måndagen blev det garninköp och så skred jag till verket. De blir inte riktigt likadana och jag har inget mönster men det gör ju inget, jag räknar med att de kan fylla sitt syfte. Jag ser på många bloggar nu att man virkar frukt, svamp och grönsaker såhär i skördetid. Man får väl betrakta detta som lite samma genre, fast mer basic :-)
Min halsduk/sjal växer också sakta men säkert, försöker att inte hetssticka.

3 kommentarer:

 1. Brösten blev ju jättefina.Hoppas att de funkar bra i "undervisningen".
  Maria

  SvaraRadera
 2. Tack.
  Jag vet att de underlättar när man ska visa på position och rätt tag. Ibland behövs bara enkla små pedagogiska redskap för att göra stor skillnad.

  SvaraRadera
 3. Jättebra Leila. De ser görfina ut.
  Så bra att du kunde göra dem sååå himla snabbt. Skicka asap till mig så är du gulligare än vanligt :-)

  SvaraRadera