17 augusti 2010

Reser mycket?

Jag fick frågan för lite sen från en bloggläsare, om jag reser mycket. Nä, inte alls svarade jag utan att tänka efter. Fast när jag tänker på det så är det många maskor och varv som kommit till just på bussar och tåg. Kanske reser jag inte mer än många men skillnaden är att jag inte reser i bil. Kollektivtrafik har ju fördelen, bland många andra, att man har tid över till stickning, virkning eller läsning. Som bilförare är det ju stört omöjligt och som passagerare i bil ger det åtminstone mig ett visst mått av åksjuka att sitta och ha koll på maskorna.
Jag är också sån som alltid har med mig ett handarbete vart jag går. Vilket betyder att det kan bli ett varv på en busshållplats, ett antal varv på ett fik eller ännu flera på en bänk på ett torg :-)
Blev jättesugen på senaste bytet på stickamera, men det faller på att jag inte är vän med nål och tråd... Men man saknar liksom alltid en bra stickpåse...
Nu är jag på lite längre resa igen. Packningen består mer av garn än av andra förnödenheter. Kameran är med men inte lilla förmedlingsmojen så bilder får vänta till jag är hemma igen om några dagar. Vädret där jag befinner mig är grått och vått vilket inte stör mig alls, såklart :-)

2 kommentarer:

 1. Hoppas att du får en behaglig resa - det kan väl bli några maskor då, antar jag. Jo, det senaste bytet på Stickamera verkar kul, jag har anmält mig. Tänker försöka sy några fler påsar när jag ändå är igång, och ha till försäljning i butiken. Vi får se hur det går.
  Ha det gott!
  Maria

  SvaraRadera
 2. Hm... då kanske jag kan köpa en i butiken och på så sätt vara med i bytet... men det kanske anses som fusk...;-)
  Kanske ska jag lägga till "sy" på min lista av alla saker jag vill lära mig... Näe, tror inte det.. ler..

  SvaraRadera