28 april 2012

Näthandlat.

Jag har ju alltid sagt att jag inte vill beställa garn från nätet. Har haft en känsla av att det är alldeles för enkelt och att det är alldeles för roligt och alldeles för jättekul när paketet väl ligger i lådan. Nu har jag gjort det och fått bekräftat att jag hade helt rätt.
Fast det var inget okynnesköp. Jag fick en ju en beställning på fler virkade bröst. Kort deadline. Snabbesök till bästa garnaffären och så hade hon slut på "nippelgarnet". Jag är bortskämd med att kunna beställa i butiken men det gick inte den här gången. Det får man ju respektera (hoppas att det var tillfälligt).
Då fann jag ingen annan lösning än att själv gå in och beställa. Ångrar inte det. Snabb leverans och bra pris.
Brösten är inte klara men nästan. Har gjort 20 stycken och halvgjort tio. Borde kunna färdigställa dem i morgon och skicka på måndag.
Har stuckit emellan med lite sockstickning, mest för att variera slitaget som det ändå blir när man liksom virkar maniskt... haha...

1 kommentar:

  1. Ha ha, ja det är livsfarligt enkelt att handla på nätet... :)

    SvaraRadera