02 april 2012

Filten växer...

Det har varit ett väldans massa virkande, och stickande av småsockor senaste tiden. Virkningen av bröst är avslutat för denna gången och det kommer nog dröja innan jag ger mig på fler småsockor, tror jag. Har sålt av en del av dem i helgen.
Det är visserligen kul att sälja lite sockor men det som glädjer mig är mest den där härliga känslan när folk återkommer och säger att de använder sockorna de köpte förra, eller tom förrförra året, jättemycket. Att de trivs med passform och kvalité. Roligt.
Nu ska jag sitta och bara koppla av med lite filtvirkning så länge restgarnerna räcker... La solglasen på för att man ska få en storleksuppfattning... och kanske lite solkänsla. Den skiner för allt vad den håller men det är bitande kallt ute. Friskt. :-)

4 kommentarer:

 1. Så fin den blir =) riktig picknickfilt tycker jag det ser ut som

  SvaraRadera
 2. Tack.Kanske är det en picnic-filt. Eller en sittaisoffanochintefrysafastdetärkallt-filt :-)

  SvaraRadera
 3. Ja, det blir fint! Restgarner är en skatt! De är ju garn man valt själv så på något vis passar de automatiskt fint ihop!

  SvaraRadera
 4. Annat kan man inte säga än att de små stickorna är otroligt söta men jag med mina stora händer sticker mig på änden när jag stickar! Fin filt du gör!

  SvaraRadera