18 april 2012

Sticka och sova, samtidigt...

Har ni gjort det? Jag menar inte någon djupare sömn men sådär så att man nickar till. Jag kom på mig själv härom kvällen med att nicka till när jag satt och slöstickade framför tv'n. Ni vet sådär så att ögonen går ihop utan att man kan göra något åt det. Men händerna liksom fortsatte att jobba... Inget jag rekommenderar i många varv men det funkade i ett par stycken utan att det tappades maskor eller blev fel... Det ger ytterligare en dimension till begreppet sovsockor. :-)
Jag hade häromdagen ärende till den där delen av stan jag inte så ofta är i och passade på att slinka in i garnaffären som jag därför så sällan besöker. Det kom med några nystan sockgarn hem... roliga randningar.
Suddig bild tagen i all hast men ni kan ju se att det är godis!

1 kommentar:

  1. Jag gör det då och då men det funkar dåligt vid sjalstickning... :-)

    SvaraRadera