25 mars 2012

Bröst i solen :-D

Att virka bröst är ett nöje. Fick frågan förra veckan om jag kunde virka typ 20 stycken tills på fredag. Jag svarade lite tveksamt eftersom jag visste att jag hade ont om bröstgarn hemma och det jag brukar köpa har utgått ur sortimentet. Men efter en vända i bästa garnbutiken hittade jag ett annat som passade alldeles utmärkt. Drops Paris färg nr 17. Lite bleka kanske men det solas ju inte så mycket topless nu för tiden. Vad de ska användas till? De säljs av Amningshjälpen, som undervisningsbröst. Om man ska visa en nybliven mamma hur man lättast får till ett bra tag eller lära henne hur man handmjölkar så kan det vara smart att ha ett sånt här till hands. Eller om man ska lära ut samma kunskap till barnmorskestuderande. Men jag vet att man även har använt dem som leksak till barn, typ istället för en nalle ;-)
Lite sockstickning pågår paralellt. fast nu har jag bestämt att jag inte "får" göra fler på ett tag. Har väl kanske trettio par nya sockor klara nu och det ska fästas trådar på alla innan helgen. Inte det roligaste jag vet...

3 kommentarer:

 1. Bra att de får lite sol nu då, om de är bleka från början! :-D
  Fantastiskt fint att du virkar dessa bröst!

  SvaraRadera
 2. Tänk vad man får veta om bröst här på en stickblogg ;D

  SvaraRadera
 3. Mina barn älskar tygbrösten! :)

  SvaraRadera