11 februari 2012

Styrelsemöte och bröstleverans.

Dagen idag har mestadels tillbringats på tåg och på sammanträde. Mina virkade bröst har levererats. De är mjuka och sköna och precis en handfull stora. Jag har fått till mig att de ska vara i en storlek som gör att de lätt går ner i fickan på arbetskläderna man har när man jobbar på låt säga en bb-avdelning. Eftersom jag virkar lite på gehör så blir de lite olika hur jag än gör men säg de bröst som är lika ;-)
Undera resans och möetsts gång idag blev jag också klar med min sjal, den svarta och röda. Jag tror att jag kommer att använda den mycket, det känns så! Bild kommer...

2 kommentarer:

  1. Jag gillar din bröstinsats skarpt!

    SvaraRadera
  2. oj va duktig du är på att virka. Känn dej riktigt stolt över dina alster.

    SvaraRadera