01 februari 2012

Som mera godis...

Ett härligt hekto i varje nystan. Ser ut som lakrisgodis när det är som bäst. Enda fördelen jag ännu kunnat hitta med snö, att den gör sig bra som bakgrund när man ska fota härliga färger :-)
Fördelen med virkning jämfört med sticknig är ju att nålen inte är upptagen. Jag skulle alltså kunna börja på denna sjalen också och virka dem paralellt men jag tror inte att jag gör det. Den orange-rosa är snart klar. Varje varv tar typ ett avsnitt av Fraiser som repriseras på tv nu där jag är :-) Gott liv.

2 kommentarer:

  1. Ser precis ut som dödskallegodisarna jag tycker om. Hmmm.... Nu måste jag nog åka en sväng till affären. Inte garnaffären dock.

    SvaraRadera
  2. Fasiken vad garnet ser "mumsigt" ut, både detta och det i nedanstående inlägg. :)

    SvaraRadera