06 februari 2012

Stolpar, stolpar stolpar...

Den här härliga sjalen är klar. Tack vare garnets härliga struktur och färgskiftningar så blev det inte tråkigt en enda gång. Den är stor. Kan inte inomhus riktigt visa den i hela sin vidd men jag ska göra ett försök att fota den utomhus innan jag lämnar över den till sin framtida bärare.
Nästa sjal är redan på gång, har kommit halvvägs kan jag säga... Detta är mina färger och jag ser fram emot att bära den när den är klar. Den sticks. Och jag är säker på att den kommer att värma ordentligt trots att det kryper ner mot typ 20 minus även i min del av landet. Jag som inte alls är en vintermänniska har varit utomhus mycket i helgen och tack vare dessa ullplagg jag har om hals och huvud så har jag snarare varit för varm än nedfrusen. Gott.

1 kommentar: