26 februari 2012

Några timmar en söndag.

Jag tror att det för många som för mig är så att stickandet är något som mestadels sker i ensamhet. Hemma i soffan mest. Men ibland har man förmånen att stråla samman med andra som också låter pinnarna smattra mot varandra i vilsamt samförstånd. Det är härligt. Kaffe och lite goda kalorier till gör inte alls ont :-)
Ännu ett par färdiga barnsockor kan ni se i förgrunden på bilden och så har jag påbörjat ett par i vuxenstorlek i lite milda blåa toner...
Jag besökte idag också stora varuhuset och införskaffade lite plastbackar med lock. Känner mig väldigt organiserad som nu har en back att förvara allt garn i och en back att förvara färdiga alster i. Har granskat varje nystan noga för att förvissa mig om att de där hemska flygfäna jag ibland ser i lägenheten inte fått för sig att föröka sig i min ull eller i mina sockor. Tror att det är rent. Kanske är det inte ens mal som flyger runt men jag tar det säkra före det osäkra :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar