03 december 2011

Julmarknaden är över.

Mitt försäljningsbord dignade av sockor i alla möjliga och omöjliga färger. Jag inser nu att jag inte alls är flitig eller har en rolig hobby, detta är mer en mani eller ett slags tvång (skrivet med viss ironi). Fast kanske ska jag inte undra vad det är för fel på mig de perioderna då jag inte stickar så mycket, kanske är det bra att inte ständigt behöva låta garnet glida mellan fingrarna utan att kanske ibland slänga ett öga i nån bok eller så. Haha... som att svära i kyrkan att skriva det på en stickblogg men jag inser att även om jag bara stickar hälften så mycket så producerar jag en del :-)
Försäljningen gick sådär. Kanske hade folk annat för sig än att ge sig ut i regn och blåst för att handla på marknad. Fast de som var där var trevliga. Roligt med en del återkommande kunder från tidigare år.
Jag vet att bilden är suddig, ni vet...dåligt ljus etc etc.

1 kommentar:

  1. Har hängt upp kulorna jag köpte av dig, fina!

    SvaraRadera