27 december 2011

Mellandagar.

Den stora heliga helgen är över. Nätterna blir sakta men säkert kortare och kortare igen.
Jag har ingen vidare stickinspiration. Det händer alla ibland gissar jag, att annat tar mera tid, att de färdiga stickade alstren inte riktigt kommer till användning och att utetemperaturen inte kräver så mycket ull trots årstiden...
Jag hittade några nystan härligt rödbrunt alpacka classic som jag nu sakta håller på att sticka nån slags halskrage av. Det kan ju vara så att kylan slår till när som helst även om det inte känns i luften just nu.

2 kommentarer:

  1. Känner igen det. Vill sticka, vill ha lust att sticka, men får inte till det eller hittar inte det där som triggar sticklusten... Och i andra perioder är det precis tvärtom, sticklusten är helt överväldigande och bland föreläsningsanteckningarna hittar jag små noteringar om mönstertankar. Det vänder, det kommer tillbaka, jag lovar :)

    SvaraRadera
  2. God fortsättning önskar jag dig! :)

    SvaraRadera