22 juli 2010

Väldoftande paket :-)

Idag kom mitt paket i Garn och te-bytet. Två härliga nystan sockgarn och två tesorter som jag inte provat innan. Tack Susanne.
Sommaren skänker fortfarande höga temeraturer, det är underbart... Enda lilla nackdelen är att garnet inte löper lika lätt mellan fingrarna, fast varför ska man ha bråttom...? Det är ju de aviga och räta som skänker ro, det färdiga arbetet är ju mest fästande av tråd.. ;-)

2 kommentarer:

 1. vad roligt att du blev nöjd :)
  Jag har inte provat teerna själv, men är väldigt sugen på sommarteet just nu, det doftade så gott och passar verkligen just nu!

  SvaraRadera
 2. Hej,

  jättetack för din trevliga kommentar på min blog! Det är så himla roligt att få veta vilka det är "där ute" och samtidigt fick jag chansen att hitta din blog :-)! Vilken oerhörd fart du har på stickorna, en sån fantastisk hög med underbara sockar! Jag blir stum av beundran, jag som knappt lyckas få två par färdiga på ett år, trots att efterfrågan bara inom familjen är på minst det tiodubbla. Tyvärr har jag lite problem med SSS = Second Sock Syndrom, det tar emot så in i bänken att börja om från början när en väl är klar. Då vill jag börja på något nytt. Inte bra, men roligt har jag :-)!!!!!

  Ses snart igen här!

  Ha det så jättegott

  SvaraRadera