11 juli 2010

Inte knäcka ett nytt nystan...

...förrän jag fäst trådar klart.
Jag har sju par sockor klara sen jag visade färdiga par sist. Nu får jag inte börja på fler förrän jag är helt klar med de som ligger och vill bli avslutade och klara. Eller det får jag ju visst men jag vill inte. Jag vill känna känslan av att vara klar. I en av mina hyllor så har jag olika fack, ett med garn som bara ligger och väntar på att bli något. Ett med alster som är helt klara att bäras eller presentas bort eller kanske säljas. Och så ett med alla halvfärdiga eller nästan färdiga saker. Det är lite olika vilket fack som lockar mest men det är en känsla av tillfredsställelse att kunna placera saker i lådan med helt färdig. Den ska jag alltså kunna fylla på lite innan kvällen är slut tänkte jag.
Vi får se. SMHI pratar om 35 graders värme... kanske vill man inget alls... I så fall får det bli en sån dag... :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar