16 juli 2010

Tycker om värmen!

Eller är det bara så att jag har förmågan att inte försöka ändra på det som inte står i min makt. Men jag kommer på mig själv med att bli lite besviken när ett av de små tunna molnen på himlen skymmer henne ett tag, solen.
Två par är klara att lägga till handlingarna.

Och ett nytt par bildas i mina händer...

Igår va jag en sväng till den närliggande garnbutiken. Insåg att jag behövde lite till bytet, som ännu inte kommit iväg... Garnbutiken ligger i källarplanet på ett gammalt stenhus, det är nog till fördel för innehavarinnan dessa veckorna. Kan tänka mig att kunderna stannar länge och klämmer och känner på ullen i svalkan.

4 kommentarer:

 1. Bra gjort av dig att sticka så många sockar i värmen! Fina blir de.
  Ha det gott!
  Mria

  SvaraRadera
 2. Tack.Bra och bra...jag vet inte.. just nu är det så jag har det. När kylan kommer känns det nog gott med ett litet lager :-)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag undrar vad är det för garn? Det var jättefina färger!
  mvh
  Monica

  SvaraRadera
 4. Hej Monica.
  Det är Marks & Kattens Fame. Håller med, färgerna är härliga.

  SvaraRadera