13 juli 2010

Dagens sockor och pakettankar.

Har fått ett namn till den jag ska skicka garn och te till. Det är lite mer av en utmaning när man inte vet något alls om personen. Jag får helt enkelt skicka sånt som jag själv skulle bli glad för. Det betyder att téet blir något rättvisemärkt och garnet något som jag själv skulle tyckt om. Fast det där är ju så olika. Åtminstone jag handlar ofta på infall och förvånar mig själv med att ibland välja färger som jag inte ens visste att jag tyckte om :-D

Ett par sockor klara idag... Till vintern kommer jag i alla fall inte att frysa om fötterna... även om det just nu är svårt att föreställa sig att det alls kommer en vinter...

1 kommentar:

  1. Nä,vem tror att det kommer en vinter?Fast min dotter sa härom dagen:"Jag längtar till fjällen!"Och det är inte utan att jag håller med henne.
    Fina sockar!Hoppas att du får ett mysigt garn/te-paket från någon okänd.
    Maria

    SvaraRadera