05 juli 2010

Semester.

Nu har jag spenderat hela min semesterkassa, i den mån jag alls hade någon! Tror inte att jag kunde spenderat den bättre :-)
Har ägnat dagen åt att besöka ett par olika garnaffärer och klappat, gosat och luktat mig fram till ullgarn (och sockgarn) med bra priser. Svårt att välja vad man ska ha...hur mycket som går åt av var sort... vilka färger man egentligen tycker bäst om. Känns i alla fall som om min karamelliga period passerat, himla skönt... den va lite övergullig. Håller dock på ett ett par tuggummirosa sockor nu men de är snart klara.
Jag köpte nya stickor också, korta. Expeditens motiv till kortare stickor var att det går snabbare att sticka med dem. Själv gillar jag dem för att de säkert kommer att perforera min lilla kånken lite mindre. Att inte packa med stickningen tillsammans med vattenflaskan på utflykt till stans olika gräsplättar är inget alternativ för mig.

Ha en fortsatt stickig semester, det tänker jag ha! :-D

1 kommentar:

  1. Mmmm, härligt garn!Och lite kul med korta stickor - om man inte ska sticka något stort, förstås.Ha det så skönt på alla gräsplättar du hittar!
    Maria

    SvaraRadera