30 april 2010

Improvisation

Jag hittade nystanet. Och började. Jag vet inte när jag håller på med ett varv hur nästa ska se ut, jag vet bara att de blir längre och längre...
Jag funderar på trälim, eller sockerlag, eller stärkelsespray eller andra varianter som jag ännu inte vet finns... funderar på badbollar eller runda ballonger... eller kanske mer cylinderformade varianter... fast jag har inte bestämt mig än... det är det som är roligt... Att inte ha en susning om hur det ska bli. men om det blir ett färdigt användbart resultat så kan jag i alla fall känna att jag faktiskt gjort det själv, maska för maska... och om det blir "fel" på nåt varv och jag inte orkar repa upp så har jag min fulla rätt att hävda att det skulle vara just så.
Konstnärlig frihet :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar