07 april 2010

Realådor.

Skulle bara titta in i garnbutiken som hastigast. Hade nån bild i huvudet av en virkad trekantssjaj som jag gjorde i slöjden på mellanstadiet... minns det som att det var en massa tredubbelstolpar tillsammans eller liknande. Men bara om jag hittade bomullsgarn som inte va så dyrt och om det passade med min 4.5a som jag hade med mig i väskan (inga mer inköp av virknålar och stickor va det ju!)
Sprang på detta syrenlila garnet i en kombination av bomull och lin. Härligt att virka i. Fick tänka bort de små solfjädrarna jag först hade i huvudet, det hade blivit alldeles för tungt. Luftmaskbågar blir fint det också.

Köpte tre nystan vilket visade sig vara snålt men det fanns ganska många kvar så det får bli ett kompletterande inköp i morgon. Kanske köper jag tre till så har jag till fransar också... eller så bestämmer jag mig för att det bara blir trassligt och nöjer mig med en kant... vi får se :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar