12 april 2010

Linläge...

Jag har i ett helt år gått i mina ullsjalar, varma och svala om vartannat men nu kände jag att det kanske va dags att hitta nåt annat att svepa om halsen när jag går ut. I samband med att jag gick till botten i en del kassar och påsar med garn så hittade jag en av mina första trekantssjalar som jag gjorde i lingarn från Ullcentrum.
Bilden gör den inte rättvisa men jag vill försöka visa storleken, den är runt 170-180 mellan vingspetsarna, härlig att svepa om sig alltså. Linet är så svalt och mjukt om halsen. Den här får nog bli liksom ett med mig under sommaren... eller kanske att jag gör en till, i en annan färg också för att kunna variera.


Strukturen är så härlig. Jag gillar enkelheten. Bara räta maskor. Stora stickor. Blir sugen på kanske en lila, eller turkos... Hm...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar