13 november 2011

Stickcafé.

Så många gånger jag tänkt gå sen i somras men inte haft tid eller riktigt orkat. Idag blev det av och det var trevligt att på ett av stans fik sitta ner med en blandad skara stickade människor. Vi var väl typ tio runt bordet i alla fall och minst lika många stickprojekt av olika slag men hade jag försökt få med allt i bild så hade det sett alldeles för arrangerat ut. I förgrunden kan man i alla fall se att mina sockor är färdidastickade. På två nystan fick jag ut ett par hyfsat stora och ett par små. Ett nystan kvar men det får vila. Tror att jag ska ägna mig åt att rota lite i lådan med ofärdiga projekt och se om det ligger några sockor som det behöver fästas lite trådar på i den. Jag gissar att det gör det.
Eller så skiter jag i det och rotar fram nåt garn och stickar nån mössa åt Stadsmissionen istället. Vintern är på väg.

1 kommentar:

  1. Vilka underbara färger på sockorna! Kul att komma iväg när det väl blir av. :)

    SvaraRadera