30 november 2011

Halvfärdiga juldekorationer i solljus.

Det är Drops merino. Mjukt och skönt. Inslag av silvertråd är det, eller ja inte tråd av silver då men väl silverglittrande. När jag kommer hem och stoppar dem så kommer de att bli riktigt trinda och lite mer symmetriska om inte i mönstringen så i formen ;-)
Efter att ha suttit inomhus under en varm filt några dagar så lockades jag idag ut att ta en promenad, lockades både av sol och av viljan att se om det fanns nåt nytt fint och kanske lite vintermysigt på garnaffären som jag ju inte besökt sen jag var här sist. Solen gjorde mig inte besviken men i garnaffären fann jag intet. Kanske är det inte en rörig och trist garnaffär och damerna som jobbar där (olika varje gång) gör säkert så gott de kan men jag är helt enkelt bortskämd med att ha bra garnaffärer hemma! Det vore hemskt trist om det var tvärtom!
Nu ska jag krypa in under filten igen och se om jag kan göra några julkulor till.

1 kommentar: