02 november 2011

Inga fler nu...

Inte nog med att denna poncho varit tråkig att sticka trots sin enkelhet, den är knepig att fotografera också ;-) Det vägs absolut upp av hur uppskattad den blir av beställaren. Jag gjorde tre sånahär åt henne inför förra julen och hon lovprisar dem och berättar att de används dagligen och uppskattas av sina bärare. Då är det ju svårt att neka. Nu är den i alla fall klar och jag kan ägna mig åt att virka lite fler julkulor.
Jag blir så glad för att ni kommenterar här i bloggen. Vet inte riktigt var eller hur jag ska kommentera kommentarerna bara..? Vet att fler funderar likadant, ska man ge respons i egna bloggen eller ska man "svara" i hos respektive bloggare. Inget jätteproblem. Jag kan ju helt enkelt bara skriva som jag gör nu. Tack för komplimanger och positiv respons :-)
Jag är periodare på att kommentera inne hos er andra, tror att ni känner igen det, ibland sitter man och har gott om tid och kommentarslust och ibland bara läser man och hastar vidare... ler..

3 kommentarer:

 1. Fin poncho! Det låter spännande med julkulor. Jag tycker som du att man kan nämna sin uppskattning till besökarna genom att göra det i sitt inlägg. Själv är jag också "periodare", ibland har man mer tid, ibland mindre. Men det är alltid lika trevligt at titta in hos dig!

  SvaraRadera
 2. Men den ser väldigt gosig ut... :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Kul att du tycker om garn paketet. Nu väntar jag med spänning på mitt paket från fjärran :).
  Vilken fin poncho. Har du något mönster som du kan dela med. Julkulor har jag också tänkt göra, hoppas bara jag hinner. Håller på med en massa julklappar. Ha det bra!

  SvaraRadera