29 november 2011

Resande, blåst och gissningsstickande...


Det är mörkt och höst och regn och blåst, i typ hela landet om jag fattat rätt. Jag reser lite. Klarade mig med nöd och näppe undan värsta stormen. Här en bild från en av landets många tågstationer... Några varv blev det på handledsvärmare som strax är klar. Ska börja på nr två i paret nu och har ingen aning om alls hur mycket jag ökade... Måste lära mig att bli bättre på att anteckna siffror för att slippa gissnings-sticka..haha...
Hade ingen inspiration att plocka med mig nåt garn eller stickning alls egentligen. Fick med mig en massa garn till lite fler julkulor men då jag inte ville släpa på en massa vadd som ju är ganska skrymmande så kommer jag inte att få något färdigt förrän jag kommer hem. Min förhoppning är att jag får med mig en massa nästanklara kulor hem som jag hinner färdigställa lagom till liten lokal julmarknad som äger rum på lördag :-)

1 kommentar:

  1. Mönster är rätt bra att ha ibland, jag är också dålig på att skriva ner hur jag gör när jag är på "hittapå" humör.
    Din handledsvärmare ser jättefin ut.

    SvaraRadera