09 oktober 2011

Varmt ute...

Gräset är grönt och fram tills ungefär igår så har det varit riktigt varmt ute. Inte alls väder för sköna mjuka halsdukar i alpackaull. Men vintern kommer, det är jag säker på. Om inte annat så märks det tydligt när man ska försöka ta ett foto på nåt. Man får liksom passa på det där korta korta stunden på dygnet då det är ljust. Den stunden blir dessutom kortare för varje dag som går åtminstone ett par månader till.
Här kan ni se att jag är klar med det svarta på halsduken vilket känns ganska skönt. Nu ska jag sticka upp tre nystan av det gråa, ett är nästan färdiguppstickat, det är inte jättedrygt... Funderar på om jag ska ta mig en sväng till stickcafé i eftermiddag, det var verkligen ett tag sen nu.

2 kommentarer:

  1. Jag håller med om att det varit för varmt för alpackastickning, men nu har det vänt, åtminstone här, så nu känns det riktigt behagligt.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker sköna mjuka halsdukar i alpackaull börjar kännas väldigt aktuella... ;)

    SvaraRadera