15 oktober 2011

Sockgarnsbytet :-)

Nej, jag har inte fått något paket redan men jag har plockat ihop det jag ska skicka. Eftersom jag har försatt mig själv i köpstoppsläge så fick jag titta i egna gömmor. Efter lite övervägande så packar jag ner detta härliga Svarta Fåret, som jag själv längtat efter att få sätta stickorna i... (jag kan ju köpa nytt när jag bestämt mig för att jag får...hihi...)
Ett litet nystan av Ullcentrums lingarn slank ner också. Nu är det förpackat och klart, snart lagt på låda.
Jag reser bort några dagar. Kanske ligger det garn och väntar i min låda när jag kommer hem men det är nog lite för tidigt att hoppas på...
Vet inte vad jag ska packa med mig för stickningar... lite sockor gissar jag att det blir... lagom för buss/bil/tåg eller vad det kan tänkas bli... :-)

1 kommentar:

 1. Stort varmt tack Leila, för de underbara garnerna jag fick av dig!!! Underbara färger och du, det blir nog en liten disktrasa av det lilla gröna nystanet.....

  Tack igen, det kommer verkligen till användning!
  Ha det gott,
  kram och tack, vonna
  http://vonnasniggeling.blogspot.com

  SvaraRadera