05 oktober 2011

Småsaker.

Den svarta/gråa halsduken jag stickar i Drops alpacka börjar bli för stor för handväskan. Småprojekt behövdes alltså. Fick en fråga om sockor med långa skaft till ettåring, länge sedan jag stickade småsockor och lagret kändes tunt när jag tittade efter... Mina decimeterstickor kommer väl till pass.
Har bestämt mig för ett garnköpstopp åtminstone oktober ut. Tänkte att det kanske skulle bli lite svårt men när jag tittar i almanackan på hur mitt arbetsschema ser ut ett tag framöver inser jag att det blir inga problem. Det finns helt enkelt inte tid att handla. Och det råder ingen direkt brist på garn. Tid att sticka tar jag mig. Annars går jag lite sönder tror jag ;-)

1 kommentar:

  1. Ja det e så sant, måste sticka minst lite varje dag för hälsans skull!=)

    SvaraRadera