13 september 2011

Inte alls nöjd.

Denna grytlapp är alls ingen skrytlapp. Den är skev och alldeles för sladdrig. Jag vet inte än hur jag ska göra, om jag ska göra en till eller helt tänka om. Den fyller säkert sin funktion, står nog emot värme, åtminstone den stund det tar att lyfta ut en het form ur ugnen... Om jag skulle haft dem själv så kanske men inte att ge bort... Jag har gjort ett antal grytlappar innan som jag varit nöjd med men kanske hade jag annat garn i dem, eller kanske hade jag inte fullt så bråttom, jag vet inte.
Det får nog bli en promenad till garnaffären idag, kanske ska jag tänka mig att virka istället, kanske ska de vara runda eller kanske nåt helt annat... Hm... får fundera på det... Under tiden så är det sockor på stickorna...
Inte riktigt nöjd med dem heller. Färgerna är mesiga trots att nystanet ser härligt ut. Risken är att det blir en socka som knappt syns och en som är färgglad...
Får nog ta en sväng till garnaffären märker jag, det kan nog inspirera mig en aning :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar