01 september 2011

Hemma och borta...

Vad som är hemma och vad som är borta kan man ju alltid diskutera ur olika aspekter. Men när det gäller mitt stickande just nu så står det ganska klart. Min gröna sjal stickar jag på hemma, och då menar jag där jag bor, vanligen sittandes med benen under mig i soffan. Dessa sockorna stickar jag på borta, det vill säga på alla andra ställen än i soffan hemma. Detta mest för att sjalen börjar bli lång och tung men om jag inte har den som hemmastickning blir den aldrig färdig... liiite enformig är den :-)
Sockan på bilden är strax klar... socka nummer två blir strax klar av bara farten..ler...

2 kommentarer:

  1. Kul! Jag brukar också ha hemma- och bortastickningar sådär... :)

    SvaraRadera
  2. Härliga färger! Kul att du vill vara med i min utlottning!

    SvaraRadera