15 december 2009

tärningspåse, snart


Jag sa att det eventuellt skulle bli en tärningspåse av det nyinköpta garnet. Sist jag gav mig på att göra en var jag tvungen att sluta ganska plötsligt för jag fick slut på garn, och istället blev det en tärningsskål med halvlock. Nu har jag garn nog för att göra ett par påsar skulle jag tro. Jag började i eftermiddags på café inne i stan när jag glömt min bok hemma och såhär långt kom jag idag. Antagligen gör jag klart den imorgon om ingenting annat kommer ivägen.

Jag är peppad på att ha en snygg tärningspåse, det är inte många som har. Även om jag inte är riktigt klar över designdetaljerna än vet jag ugnefär vad jag tänker mig. Jag tror jag ska börja ta in den ganska hårt ganska snart. Vi får se när den blir fördig hur den ser ut ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar