31 december 2009

Gott nytt kreativt år!


Nyårslöften är jag inte mycket för men man kan ju ha målsättningar eller förhoppningar om året som inleds strax... En av mina förhoppningar är att jag ska rensa ut lite bland alla halvfärdiga projekt... alla ofästade trådar och alla tumlösa vantar som bilden visar exempel på... Ett annat mål inför 2010 kunde vara att kanske försöka åstadkomma ett klädesplagg, som faktiskt passar mig och är användbart men jag vet inte om det är realistiskt. Jag föredrar arbeten som är snabba, hanterbara och låter sig släpas med i väskan... vi får se hur det blir...
Jag skulle vilja kunna knyppla, men det lär jag väl inte ta mig an att lära mig i år heller... eller spinna, för den delen...
Tolv par sockar har det hunnit bli i alla fall sen jag knäckte koden så frysa om fötterna behöver jag inte. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar