26 september 2014

Stickcafé kontra cafésticking...

 Att gå på stickcafé var en ny erferenet för mig. Det var ungefär som väntat. Väldigt trevligt. Mycket prat och skratt. Gott fika. Mycket garnprat. Mycket "åh" och "ah" över varandras alster. Inspiration och gemenskap.
Jag kommer säkert att gå fler ggr. Kan tänka mig att en efter hand lär känna varandra bättre och att de då ger mer på ett annat sätt... Jag gick dit med en väninna men eftersom vi inte kom dit samtidigt så hamnade vi långt ifrån varandra vid bordet. Det var nog bra. Annars hade vi suttit där och enbart pratat med varandra och det kunde vi ju gjort hemma i soffan lika gärna.
Caféstickning är något helt annat. Det ägnar jag mig ofta åt. Att sitta i min egna lilla bubbla med en god kaffe, en god bok och ett skönt nystan som förvandlas till, i det här fallet, en sjal i mia händer, det är avkopping.
Nu har jag snart klart en härligt röd sjal med tillhörande handledsvämare. Ska försöka fota dem idag om jag hittar hyfsat utomhusljus...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar