11 september 2014

Små pauser för små projekt

Alla som vid något tillfälle har varit involverade i en valrörelse vet att det är intensivt. Man tänker politik, pratar politik och andas politik. Konstant.
Det är roligt men intensivt. När jag cyklade iväg till dagens första möte så missade jag att få med mig en pausstickning. Slank in på Ullcentrum för att köpa första bästa nystan och en knippa strumpstickor. Det visade sig att jag även där fastnade i politiska samtal. Det är härligt med människor som är intresserade!
På biblioteket, efter att ha fyllt på valsedlar som börjat ta slut, hittade jag en liten paus och la upp för ett par småsockor.
Att foga maska till maska är i princip det enda som får mig att varva ner just nu... Tänk att inte kunna sticka, förstår inte hur det skulle vara...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar