04 februari 2014

Spretigt.

Jag vet inte riktigt vad jag håller på med just nu.
Det ligger några klara (nästan) sockor som väntar på ett kuvert att landa i för att skickas till frysande i syrien.
En härlig lila/rosa halsduk stickad i  bångstyrigt härigt Kauni blev jag klar med häromdan men den gav jag bort som tack-för-hjälp-att-mata-katten-när-jag-var-bortrest-present. Utan att ens fota den innan. Kanske kan jag be att få ett foto på den av ägaren vid tillfälle eller hoppas på att se den i dagsljus (dagarna blir längre och längre, jag har märkt det!!) och fota den själv. bara för att visa här.
Jag har börjat på nåt slags mössa/hatt experiment av det gråa ullgarnet. Förresten så beställde jag ett par härvor till av fårägaren själv häromdan, hoppas hon minns det tills vi ses nästa gång.
Jag känner att jag svamlar och det är ungefär på så sätt som jag stickar/virkar just nu. Spretigt och lite svamligt. Utan att färdigställa eller ens alltid veta vad jag gör.
Jag hittar snart struktur igen. Om nu det är målet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar