28 februari 2014

Äsch... jag släppte den ifrån mig...

Svår att ta en bra bild på eftersom den inte riktigt gick att hålla upp ordentligt, åtminstone inte med den korta räckviden mellan händerna som jag har (typ 165 cm) Tänkte att stora järnporten skulle funka men den räckte inte riktigt till den heller.
Jag bestämde mig för att den fick byta ägare trots allt. Dels för att den passade väldigt bra på personen som ville ha den men också för att den inte är kul att virka en till för att en "måste". Ni vet när en redan fått betalt för garnet och jobbet och vet att en virkar för att det är beställt... hur roligt det än är att skapa så förtar det lite av glädjen att måsta. Nu kan jag köpa nytt garn och göra en ny till mig själv när jag vill, om jag vill.
Lite nya sockgarner fick följa med mig hem från grannstaden. Sköna trygga Fabelgarner som nästan stickar sig själva... ler...
Ett par gråa ullhärvor som jag nästan glömt att jag beställt dök upp igår också. Nu får jag ge mig ett litet köpstopp. Klarar mig ett tag. tror jag.

1 kommentar: