06 februari 2014

Ska jag verkligen inte ha mössa?

Ni ser mössan i förra inlägget? Jag bestämde mig för att ha den på mig då jag besökte stora köpcentrat i närheten. Skulle typ bara ner och handla en postpåse så att jag kunde få iväg sockorna till Syrien då jag nu rafsat ihop en bunt.
När jag kom inomhus var den alldeles för varm, såklart, det är ju hela poängen med en mössa. Jag tog av den och stoppade den i jackfickan, gick några varv inne i en butik och när jag kom till kassan var mössan inte kvar i fickan! Slarvigt av mig. Dumt. Den var alltså tappad nånstans inne på en gigantisk livsmedelsbutik. Jag gick såklart till kundtjänst för att efterlysa. Lämnade mitt nr och bad dem ringa när mössan kommer in, jag gick ett par varv enligt rutt nr ett utan resultat. Nytt besök idag på stora köpcentrat var helt fruktlöst. Suck.
Det kan bara betyda typ två saker. Antingen ska jag helt enkelt inte ha mössa och detta borde få mig att inse det. Eller så var det helt enkelt bara en prototyp, den första mössan. Jag bestämde mig för det andra alternativet såklart. En ny mössa är snart färdig , om nystanet räcker...

Naturligtvis glömde jag fota sockorna jag ska skicka iväg innan jag la dem i kuvertet. Men kuvertet är ganska vackert och gör sig hyfsat på bild. Det innehåller fem par barnsockar och två par lite större.
Hoppas att de kommer fram till sitt slutmål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar