10 december 2012

Spontant stickcafé

Riktigt snöoväder. Jag trotsade det och gav mig ut för att möta upp några andra sticktanter. Sämre kan man ha det en ledig måndag :-)
Visserligen drattade jag på ändan ordentligt men den värken det eventuellt ger kommer nog inte förrän i morgon så varför grunna på det nu, haha...
Ni kan ju se att stickningen närmast i bild är min, jag har verkligen fastnat i ett sockträsk igen, fast det känns helt ok. Det härligt petrolfärgade längre bort i bild är snart en klar kofta. Tänk om jag skulle ta och ge mig på det, bara för att ta reda på hur många koftor man egentigen kan ha..? Tror att jag väntar, kan bli en dyr hangup om jag inte kan sluta... haha...

1 kommentar:

  1. Så trevligt med spontan stickträff! Och sockträsket är ett trevligt ställe att vara på! Jag är där också, just nu.

    SvaraRadera