03 december 2012

Rostfritt stål?!!

 Jag sprang på detta nystanet, eller egentligen konen, häromdagen. Kude bara inte motstå trots att priset var på tok för högt.
Men se vad det är för material! 69% silke och 31% rostfritt stål. Vem kan motstå den kombinationen liksom..? Det är sytrådstunnt och jag räknar med att på stickor fyra kunna sticka en sjal som får hyfsad längd, vi får se. Jag har lagt upp 100 maskor och tänker sticka så långt garnet räcker... Sån härlig känsla av skirhet och hållbarhet i ett. Kontraster. Dessa ljuva kontraster!
Att jag stickat under en heldagsföreläsning om kommunallagen ger det hela ytterligare en dimension :)

3 kommentarer:

  1. Wow, vilken fantastisk materialkombination! Har aldrig hört talas om den tidigare. Nu blev jag väldigt sugen, kan jag säga...

    SvaraRadera
  2. Spännande, man kan undra om den kommer värma och vara behaglig? Inväntar intresserat vidare rapporter! :-)

    SvaraRadera
  3. Hej! Jag blir också nyfiken. Hur blir strukturen på det stickade? Silke och... stål? :) Spännande.

    SvaraRadera