06 december 2012

Bytta nystan.

Härom veckan tog jag med mig ett par nystan sockgarn till en kollega på jobbet. Det var ett garn hon frågat efter och jag råkade ha det hemma. När hon ville betala nystanen så sa jag att hon fick betala i garn för ungefär motsvarande summa. Så fick jag ett par såna här häriga Drops Fabel. Kul och praktiskt med byteshandel. Och nyfådda nystan är ju så mycket roligare än de som ligger och skräpar i ens egen garnkorg :-)
Igår satt jag och lärde mig mera om systematiskt arbetsmiljöarbete. Hur lär man sig bäst om inte med en stickning i handen? Jag håller fortfarande på med arbetet i förra inlägget men det får i fortsättningen vara en hemmastickning, det är alldeles för skirt för att fara i och ur ryggsäcken dagarna i ända.
Nånstans inser jag att jag inte själv behöver hur mycket sockor som helst men rätt som det är så är det någon som behöver... ler...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar