06 juni 2010

Mera garninköp..

Det blev en sväng till garnaffären igår igen. Det räcker ju att man ser lite reabackar på golvet längs hyllorna så är man ju där och spekar :-)
Det översta nystanet mellanraggi har jag redan stickat upp, kan säga att jag fick nästan ut fyra stycken sockor på det... med nästan menar jag att det fattades en retfull ynka meter. Man kan inte alltid ha tur. Jag har införskaffat en våg (tack mamma) men den släpar man ju inte med sig överrallt och man måste ju chansa. Nu vet jag att jag när jag tar mig an nästa nystan så ska jag göra sockorna något mindre om jag vil ha ut fyra, eller kan jag göra med längre skaft och större men bara få ut två stycken... Hm, det får vänta, nu är jag igång med ett av mina Fabel.
Jag tänkte att jag ska visa upp resultatet snart men vill ju fästa lite trådar först... det kan ta tid innan det är gjort... ler...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar