27 juni 2010

Kalla fötter..?

Började på ett par till för några dagar sen. Underbart blå färg. Åtminstone att se på. Märkte efter ett tag att jag blev lite lätt blåaktig om händerna och blir nästan full i fnitter av tanken på hur fötterna kommer att se ut när man haft dem på sig ett tag... Kanske inte så genomtänkt att ha en massa överskottsfärg...kanske har det ett samband med att garnet va så billigt..? Men jag ska göra klart dem ändå, har bara några varv kvar på andra sockan. De får lite längre skaft, resårstickat, och har lite större fot, både i vidd och längd..
Matchen Argentina-Mexico får hålla mig sällskap de sista varven. Vet inte vilka jag ska hoppas vinner... Är inte särskilt förtjust i Maradona men Messi är ju härlig att se spela... Hm... nåväl, om typ 90 min vet vi...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar