01 mars 2010

Loppisgarn.

Fick ett samtal igår som löd ungefär som följer:
Tjena, tjena... eh.. jag är på nån jäkla loppis här och det är sjukt mycket garn vid ett bord här... Då tänkte jag på dig för du håller ju på med sånt skit och de och jag tänkte om du vill ha nåt? .... Vaddå vilket material?? ja, jag vet inte... det är lite olika fluffigt och så... olika färger.... Bara ull?? Ja, jag ska se om det finns... Billigt som fan verkar det va i alla fall... Jag tar en påse här du..!
Jag blev glad av omtanken kan jag säga. Kul att även de som inte har en susning om garn, stickning och virkning har greppat att för mig är det viktigt. :-)
Jag är tveksam till loppisgarn om man nu inte är där själv och kan känna, lukta och klämma men dessa nystan verkar helt okej! Mitt krav på att jag inte ville ha acrylgarn gjorde nog utbudet ganska begränsat.
Vad det blir återstår att se. Det "äter ju inte bröd."

1 kommentar:

  1. Nej, det äter inte bröd, vem i all sin dar var på denna loppis, kul i alla fall.

    SvaraRadera