21 mars 2010

Igår och idag...

Igår Satte jag stickorna i mitt nyinköpta garn... tänkte mig att jag skulle göra en "hedenhöströja" modell större, eller jag inte så mycket större men något. Höll andan när jag va på sista stycket och fick bara snällt konstatera att det felar två ynka varv på ena ärmen när garnet tog slut... Inte på något sätt nån katastrof, jag kan köpa ett nystan till i morgon, men lite retligt sådär att inte kunna bli klar. Fast jag vet att man lika ofta håller andan sista garnsnutten och så räcker garnet! Tror att de tillfällena är fler faktiskt :-)

Idag har jag av olika skäl tvingats tillbringa dagen med att sitta många många timmar och mest vänta. Då är man glad att man har en påse smånystan och några stickor längst ner i sin lilla kånken... Tre par små sockor hann det bli, att lägga till mitt lilla växande lager... :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar