27 mars 2010

För 10:- blandat

På Röda korset kan man fynda. Just nu känns det som ett fynd, lite lyx att ha en massa knappar att välja mellan till alla mina "småprylsgömmor". En annan gång känns samma knappar som skräp som man funderar på att skänka till Röda korset :-)
Jag ska resa bort några dagar och det kommer att bli mycket tid för avkoppling, läs stickning. Jag är inte den som reser med stor packning egentligen men nu ska jag försöka mig på att färdigställa Hedenhösarna när jag ändå är iväg så det blir den stora resväskan... Gissar att jag får med mig en del sockgarn också men framförallt ska jag försöka fästa trådar och göra klart en massa. Vore såå mycket enklare att börja på något nytt, inspirerande och kul men det får vänta... Det är ju ännu roligare när inte det andra ligger där och blänger på mig :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar