04 februari 2010

Upprepning i dubbel bemärkelse.

Jo, tillhör man den sorten som inte är duktig på att sticka provlappar eller räkna så noga innan man börjar så får man antingen finna sig i att ha en massa påbörjade projekt liggande som aldrig blir klara för att man inser att det inte kommer att bli något eller så får man finna sig i att ibland repa upp och börja om. Den här gången gjorde jag de sistnämnda. Insåg att om arbetet nu skulle kunna bli ett linne eller en tröja som jag ändå nånstans i bakhuvudet tänkt mig så va det alldeles för många maskor på stickorna för att vara lagom åt mig. Jag repade alltså upp alltihop och började om. Nu är jag snart stickat ifatt mig. Får se om ett tag om det känns som en lagom storlek den här gången :-)
Har dessutom lyckats ta ett foto utan blixt (dagarna blir ljusare och ljusare!) vilket förhoppningsvis ger en bättre bild av färgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar