22 februari 2010

Garnpaket och OS-mössa.

Nu har jag skickat mitt paket med garn och te till Skövde. Hoppas att mottagaren blir glad.
Själv väntar jag med stor nyfikenhet på mitt paket... :-)
Jag fick en förfrågan om att sticka en OS-mössa... hur svårt kan det vara liksom? Följde mönstret till punkt och pricka och fick en mössa stor som en konsumkasse... repade upp... minskade ner och nu har jag en mössa som kanske passar någon som är riktigt tjockskallig...
Får se om jag gitter göra om ännu en gång... tycker inte ens att den är särskilt fin...
OS i sig däremot kan vara riktigt kul, en hel liten socka lyckades jag få till medan "vi" vann mot Finland o morse! :-)

4 kommentarer:

 1. Det var ju inte svårt alls att göra en OS-mössa eller hur? Men den blev lite stor och min blir lite större för var gång jag har den på mig...Gjorde den dock i andra färger. Fin blogg du har!/Maria

  SvaraRadera
 2. hej

  jo jag har fått paketet. Tack så hemskt mycket. Teerna luktar jätte gott. Och chokladen slank ner direkt. Garnerna har jag klämt på och funderar på vad jag ska göra av dem.

  SvaraRadera
 3. Tack.
  Jo, den va lättvirkad. Alltid roligt när det rasslar till och så är det klart :-)
  Kanske blir den bättre om man drar i den lite efter tvätt. Jag får inte veta det eftersom den lämnat min ägo...

  SvaraRadera
 4. Va bra att paketet kommer fram och att du tyckte om det :-)

  SvaraRadera