06 februari 2010

Kört fast lite.

Mest i huvudet... det är väldigt väldigt prinsesstårtegrönt... kommer jag nånsin att bära ett plagg i denna färgen? Kanske kommer jag att bära det jämt, vad vet man men just nu är det lite tröttsamt.
Det kan också bero på att jag om bara ett nystan till beräknas befinna mig vid den punkten då jag borde bestämma vad det ska bli. Då måste jag ta ställning till om det faktiskt är en tröja. Om det är det då borde jag ge upp rundstickorna och sticka fram och bak för sig från och med strax. Och börja fundera på hur en ringning kan tänkas se ut. Virkad halskant? Ärmarna, ska de vara flerfärgade? Stickas de lämpligast på strumpstickor? Vilka färger...?
I och med att jag formulerat frågorna så inser jag att jag nog också har svaren... men säker kan jag ju inte riktigt vara... :-)
Det får ligga och vila ett tag till...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar