23 februari 2010

toffsar?

igår på bussen fick jag för mig att jag skulle virka en toffs, en sån man sätter upp håret med. Men inte vilken toffs som helst utan en med vilken man kan göra riktiga piprensartofsar, som står rakt ut. Tanken är att man gör nästan som en tub, fast den är öppen så att man slipper fiska i håret från ena änden. Sen knäpper man den med trådar och hål. Jag gjorde en prototyp men har ingen kamera tillgänglig så ni får hålla er för bilderna. Jag måste köpa tunnt garn om snörena ska bli bra, det var vad jag lärde mig av prototypen, men samtidigt måste jag ha ganska grovt garn om den ska bli stabil. Vi får se om jag kommer på en lösning

Det kommer hända mer på dethär projektet när jag bara listar ut hur man ska gå tillväga för att göra det riktigt bra..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar