26 april 2015

Postkontoret?

Så kom då påminnelseavin. Jag fick generat konstatera att jag gått till fel utlämningsställe, då när jag slarvat bort avin och bad personalen leta i hyllorna. Det är nackdelen med att bo centralt, paket kan dyka upp lite varstans. Jag är så gammal så jag minns när en gick till självaste postkontoret om en skulle hämta nåt...
Nåväl, nu har jag garn hemma så jag slipper vara sysslolös för lång tid framöver (som om det var mitt problem... haha...) Har tänkt att det ska bli en del svarta rutor också, de får jag se till att virka i dagsljus annars är det som att virka helt i blindo...
Tre nystan bedömer jag får plats i packningen när jag nu ska resa bort några dagar, om det blir klara rutor av dem under de dagarna återstår att se...

1 kommentar:

  1. Fin klang i det ordet, Postkontoret! Allvarligt som på banken, med avier och frimärken och stämplar! Nu står man inklämd mellan blöjor och halstabletter och hoppas att paketet ska finnas på plats!

    SvaraRadera