24 april 2015

Manisk monotoni...

Det är inte så att jag inget gör. Tvärtom så virkas det en hel del men hur kul är det att visa upp ruta efter ruta som ser i princip likadana ut?
Jag fick en avi från posten förra veckan, det låg ett garnpaket att hämta ut. Alla nystan jag beställt för att kunna göra klart mitt överkast. Gissa om jag stoppade själva avin i fickan för att sen plötsligt inte ha en aning om vart den tog vägen? Personalen på Coops utlämningsställe var som alltid väldigt tillmötesgående men det hjälpte liksom inte, hen kunde inte hitta paketet ändå. Nu står mitt hopp till påminnelseavin som bör komma i lådan om typ en vecka... tur att jag köpte en massa nystan i butik innan så jag håller mig sysselsatt. Har en massa timmar på buss framför mig de närmaste dagarna, hoppas jag får en plats så jag kan virka utan att bli åksjuk...:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar